Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu

AUTORIUS:
Jonas Valančiūnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek Daumantų Tradcinis Kečupas Nepridėta Cukrų
šiek tiek WowMama Chipotle Padažas
Salsai:
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
2 vienetai pomidorų
0.5 vieneto citrinų (reikės išspaustų sulčių)
1 saujelė petražolių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 vienetas vištienos krūtinėlės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai kečupo (naudojau „Daumantai“ kečupą be pridėtinio cukraus)
1 šaukštelis prieskonių vištienai
Patiekiant:
pagal skonį majonezinio padažo (naudojau „Daumantai“ „WOWMAMA” chipotle)
pagal poreikį mažų tortilijų
pagal skonį žaliųjų citrinų
pagal skonį chalapos paprikų
pagal skonį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš pradžių paruošiame pomidorų salsą: smulkiai susmulkiname raudonąjį svogūną, supjaustome kubeliais pomidorus, sukapojame petražoles ir išspaudžiame pusės citrinos sultis. Pasūdome ir išmaišome.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabaliukais ir apkepame alyvuogių aliejuje, pagardinę vištienos prieskoniais ir kečupu.
3.
Iš abiejų pusių apkepame tortilijas. Į paplotėlius dedame vištienos gabaliukų, ant viršaus – pomidorų salsos ir Chalapos paprikos griežinėlių. Užberiame šviežių kalendrų, pagardiname čipotlės padažu.
4.
Patiekiame su žaliųjų citrinų skiltelėmis.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital