Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis

AUTORIUS:
Valdas Šidla
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis
Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis
Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis
Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Puikus ir greitai paruošiamas tex-mex stiliaus užkandis, puikiai tinkantis vaišinti svečius. Sotu, skanu ir labai gražiai atrodo ant vaišių stalo. Puikus ir greitai paruošiamas tex-mex stiliaus užkandis, puikiai tinkantis vaišinti svečius. Sotu, skanu ir labai gražiai atrodo ant vaišių stalo. Valdas Šidla
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
500 gramų vištienos filė
1 pakelis taco geldelių (naudojome "Santa Maria" Mini Taco Tubs)
200 gramų salsa padažo (naudojome "Santa Maria" Chunky Salsa)
200 gramų sūrio
1 vienetas saldžiosios paprikos
100 gramų pievagrybių (naudojome rudus)
100 gramų konservuotų kukurūzų (nebūtina)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai aliejaus
pagal poreikį prieskonių vištienai (naudojome prieskonių mišinį traškiai vištienai)
Patiekiant:
1 pundelis kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome gabaliukais ir suberiame vištienos prieskonius. Viską išmaišome, kad vištiena apliptų prieskoniais.
2.
Išklojame skardą kepimo popieriumi ir sudedame vištienos gabaliukus. Kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7-10 minučių.
3.
Smulkiai supjaustome papriką, pievagrybius ir svogūną.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir ant stiprios kaitros apkepiname daržoves. Pagal skonį pagardiname druska ir pipirais, galime dar įberti mėgiamų prieskonių.
5.
Iškepusią vištieną dedame į taco geldeles. Ant viršaus iždedame daržovių įdaro, konservuotų kukurūzų ir salsa padažo. Apibarstome tarkuotu sūriu.
6.
Geldeles sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5-7 minutes (kol sūris išsilydys).
7.
Patiekiame apibarstę smulkintomis kalendromis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital