Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė miltų
125 g sviesto
3 šaukštai grietinės
0,5 šaukštelio sodos
druskos pagal skonį
200 g lydytų sūrelių
3 svogūnai
3 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Miltus su sviestu kapokite peiliu, iki gausite smulkių trupinėlių masę. Supilkite grietinę, sodą ir druską. Greitai išmaišykite tešlą ir padėkite valandai į šaldytuvą.
2. Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepkite juos iki auksinės spalvos. Palikite atvėsti.
3. Sūrį (prieš tai valandą palaikytą šaldymo kameroje) sutarkuokite trintuve.
4. Į sutarkuotą sūrį įmuškite kiaušinius, sudėkite svogūnus, įberkite pipirų ir išmaišykite.
5. Tešlą iškočiokite, sudėkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą, suformuodami kraštelius.
6. Supilkite įdarą ir kepkite 180 laipsnių C orkaitėje 40 minučių.