Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g šviežių bulvių
1 šaukštelis kmynų
2 šaukšteliai druskos
1/8 l grietinėlės
1/8 l grietinės
75 g svogūnų
150 g ikrų
3 kietai virti kiaušiniai
laiškinių česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuplauti, užpilu vandeniu, suberti kmynus, pasūdyti ir išvirti ant silpnos ugnies.
Grietinėlę sumaišyti su grietine ir išplakti iki standžių putų. Nuluptus svogūnus supjaustyti mažais kubeliais, suberti į grietinės kremą, išmaišyti ir 15 minučių palikti šaltai.
Išvirurius kiaušinius 10 minučių panardinti į šaltą vandenį, nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais. Apibarstyti susmulkintais laiškiniais česnakais.
Į lėkštes sudėti bulves ir supjaustytus kiaušinius. Prieš patiekiant ikrus sumaišyti su grietinės kremu. Kremą galima patiekti ir atskirai.