Autorius apie receptą:
Aš labai mėgstu gaminti su savo mergaitėmis. Visai nesvarbu ir nebijau tų kalnų miltų, nepataikytų į dubenį. Tiesiog mėgaujuosi akimirka su jomis. Tai tarsi mūsų žaidimas.
Aš labai mėgstu gaminti su savo mergaitėmis. Visai nesvarbu ir nebijau tų kalnų miltų, nepataikytų į dubenį. Tiesiog mėgaujuosi akimirka su jomis. Tai tarsi mūsų žaidimas.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 gramų
kvietinių miltų
150 gramų
sviesto
(kambario temperatūros)
70 gramų
cukraus
1 vienetas
kiaušinių
1 šaukštelis
vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals. Įmušame kiaušinį. Gerai išmaišome. Suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą. Ji turi būti pakankamai minkšta ir trapi.
2.
Tešlą suminkome į rutulį, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą. Atšaldžius, kočiojame tešlą ir išspaudžiame norimas formeles. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.