Svieste keptos melsvės

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Svieste keptos melsvės
Autorius apie receptą: Kuo pakeisti smidrus? Rytų Azijoje jaunos melsvės parduodamos prekybos centruose kaip pavasarinės daržovės Urui, pas mus jos dažniausiai darželio gėlės. Bet daug gėlių yra Kuo pakeisti smidrus? Rytų Azijoje jaunos melsvės parduodamos prekybos centruose kaip pavasarinės daržovės Urui, pas mus jos dažniausiai darželio gėlės. Bet daug gėlių yra valgomos, o melsvių ūgliai dar ir skanūs. Galima valgyti žalius, virtus ar keptus. Tinka visi receptai kaip ir smidrams. Daugiau nuotraukų apie auginimą, rinkimą ir gaminimą "Gilės medis" tinklaraštyje . (...daugiau) Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 sauja melsvių ūgliai
0.5 šaukštelio sviesto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Nuplautus melsvių ūglius sumesti į pasūdytą verdantį vandenį. Po minutės ar dviejų išgriebti (priklauso nuo ūglių storio).
2.
Nuvarvintus sudėti į įkaitintą keptuvę su sviestu, apkepti, kol gražiai apskrus.
3.
Patiekti vienus ar kaip garnyrą prie pagrindinių patiekalų.
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital