Autorius apie receptą:
Kuo pakeisti smidrus? Rytų Azijoje jaunos melsvės parduodamos prekybos centruose kaip pavasarinės daržovės Urui, pas mus jos dažniausiai darželio gėlės. Bet daug gėlių yra
Kuo pakeisti smidrus? Rytų Azijoje jaunos melsvės parduodamos prekybos centruose kaip pavasarinės daržovės Urui, pas mus jos dažniausiai darželio gėlės. Bet daug gėlių yra valgomos, o melsvių ūgliai dar ir skanūs. Galima valgyti žalius, virtus ar keptus. Tinka visi receptai kaip ir smidrams. Daugiau nuotraukų apie auginimą, rinkimą ir gaminimą "Gilės medis" tinklaraštyje .
(...daugiau)(...mažiau)
Daiva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 sauja
melsvių ūgliai
0.5 šaukštelio
sviesto
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Nuplautus melsvių ūglius sumesti į pasūdytą verdantį vandenį. Po minutės ar dviejų išgriebti (priklauso nuo ūglių storio).
2.
Nuvarvintus sudėti į įkaitintą keptuvę su sviestu, apkepti, kol gražiai apskrus.
3.
Patiekti vienus ar kaip garnyrą prie pagrindinių patiekalų.