Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tamsiai tešlai: | ||
225 mililitrai | raugintų pasukų (galima keisti jogurtu ar kefyru) | |
195 gramai | miltų | |
190 gramų | rudojo cukraus | |
120 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
100 gramų | cukraus | |
60 gramų | kakavos (geros kokybės) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1/4 šaukštelio | sodos | |
1/4 šaukštelio | jūros druskos (smulkios) | |
Šviesiai tešlai: | ||
200 gramų | miltų | |
3 vienetai | kiaušinių | |
175 gramai | sviesto (kambario temperatūros) | |
175 gramai | cukraus | |
50 gramų | maltų migdolų | |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Glajui: | ||
75 gramai | juodojo šokolado (ne mažiau kaip 60% kakavos) | |
50 gramų | sviesto |