Šventinis mėsos vyniotinis su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventinis mėsos vyniotinis su šonine
Šventinis mėsos vyniotinis su šonine
Šventinis mėsos vyniotinis su šonine
Šventinis mėsos vyniotinis su šonine
Autorius apie receptą: Pavyko toks gardus, šventinis, kad nusprendžiau receptu pasidalinti su jumis. Beje, vyniotinį galima patiekti kaip karštą patiekalą, o atvėsusį tinka tiekti kaip užkandį. Pavyko toks gardus, šventinis, kad nusprendžiau receptu pasidalinti su jumis. Beje, vyniotinį galima patiekti kaip karštą patiekalą, o atvėsusį tinka tiekti kaip užkandį. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kiaulienos šoninės (apytikriai, šviežios)
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį persilado prieskonių
pagal poreikį sviesto (naudojau lydytą)
pagal skonį barbekiu padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulienos šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti prieskoniais mėsai, pipirais, persiladu.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, ant dugno sudėti dalį šoninės juostelių.
3.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Burokine tarka sutarkuoti morką, smulkiai supjaustyti svogūnus, suberti į keptuvę ir kepti kol iškeps.
4.
Kiaulienos faršą dėti į dubenį, berti prieskonius mėsai, pipirus, persiladą, sudėti apkepusias daržoves, išmaišyti.
5.
Į kepimo formą ant šoninės sudėti paruoštą faršo įdarą ir ant viršaus sudėlioti likusias šoninės juosteles.
6.
Viršų uždengti su aliuminio folija.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, tuomet nuimti foliją ir kepti dar apie 15 minučių.
8.
Kitą kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, iš orkaitės išimti vyniotinį, jį apversti į paruoštą kepimo formą, sutepti barbekiu padažu ir dėti atgal į orkaitę kepti dar 10 - 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital