1.
Virtą burokėlį, žalias morkas ir obuolius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais.
2.
Graikinius riešutus pasmulkinti. Jeigu turite laiko, galima dar juos kelias minutes paskrudinti sausoje keptuvėje, tada riešutų skonis dar labiau suintensyvėja. Bet jeigu laiko nėra, bus skanu ir be to :) Beje, vietoje graikinių riešutų tinka naudoti ir kitus mėgiamus riešutus arba saulėgrąžas.
3.
Smulkintas daržoves, obuolius ir riešutus sudėti į dubenį. Pagardinti citrinų sutimis, alyvuogių aliejumi, žiupsneliu druskos ir išmaišyti. Paragauti, ar nieko netrūksta. Jeigu obuoliai saldesni ir norisi daugiau rūgštelės, įspauskite dar šiek tiek citrinos sulčių. Jeigu norisi daugiau sūrumo, įmaišykite dar šiek tiek druskos. Na tiesio taip, kad skonis patiktų :)
4.
Patiekiant dar galima papuošti smulkintais žalumynais ar žiupsneliu sezamų sėklų. Skanaus!