Gaivios apelsinų ir mocarelos salotos

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gaivios apelsinų ir mocarelos salotos
Autorius apie receptą: Vasariškos, labai skanios, spalvingos ir gaivios salotos, kurias pasiruošite itin greitai, lengvai, o mėgausitės kiekvienu kąsneliu. Vasariškos, labai skanios, spalvingos ir gaivios salotos, kurias pasiruošite itin greitai, lengvai, o mėgausitės kiekvienu kąsneliu. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai apelsinų
250 gramų mocarela sūrio
Padažui:
50 gramų alyvuogių aliejaus
1 vienetas apelsinų
15 gramų garstyčių (naudojau kremines)
2 šaukšteliai medaus
1 šaukštelis druskos
Patiekiant:
pagal skonį baziliko (šviežio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažui paruošti, į dubenėlį įspausti apelsino sultis, pilti alyvuogių aliejų, dėti garstyčias, medų, berti druską ir išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Apelsinus nulupti, supjaustyti plonesniais griežinėliais, mocarelą supjaustyti griežinėliais.
3.
Į pasirinktą lėkštę sudėti apelsinus su mocarela, užpilti paruoštu padažu.
4.
Salotas pagardinti šviežiais baziliko lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital