Sveikuoliški avižiniai sausainiai su riešutais (be cukraus)
AUTORIUS:
Justyna Gaidamovič
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 32)
Autorius apie receptą:
Puikiai tinka pasmaguriauti pusryčių metu ar kai norisi gardžios užkandėlės dienos bėgyje. Jokios sąžinės graužatys nesikesina į tą begalinį malonumą! Ir sveiki, ir
Puikiai tinka pasmaguriauti pusryčių metu ar kai norisi gardžios užkandėlės dienos bėgyje. Jokios sąžinės graužatys nesikesina į tą begalinį malonumą! Ir sveiki, ir saldūs, ir gardūs.
(...daugiau)(...mažiau)
Justyna Gaidamovič
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų
riešutų
(naudojau įvairių riešutų mišinį)
100 gramų
avižinių dribsnių
50 gramų
kokoso drožlių
50 mililitrų
vandens
2 šaukštai
medaus
1 šaukštas
miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į indą suberti avižinius dribsnius, kokoso drožles, smulkintus riešutus bei šaukštą miltų ir išmaišyti.
2.
Įpilti šlakelį vandens, įdėti medaus, dar kartą viską permaišyti.
3.
Ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, formuoti vienodo dydžio sausainius. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
4.
Iškepusius sausainius atvėsinti, o tada gardžiuotis! :-)