Autorius apie receptą:
Puikus užkandis prie alaus ar vyno taurės. Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą. Būtinas padažiukas, kad suskambėtų visi skoniai.
Puikus užkandis prie alaus ar vyno taurės. Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą. Būtinas padažiukas, kad suskambėtų visi skoniai.
Dovilė B.
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų
fermentinio sūrio
(tarkuoto)
2 vienetai
kiaušinių
4 šaukštai
miltų
2 šaukštai
maltų džiūvėsėlių
500 mililitrų
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į tarkuotą sūrį įmušti kiaušinius, suberti miltus ir išsukti vientisą masę.
2.
Drėgnomis rankomis formuoti rutuliukus ir juos apvoliojus džiuvėsėliuose virti įkaitintame aliejuje, kol apskrus.