Traškūs sūrio rutuliukai

AUTORIUS:
Dovilė B.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Traškūs sūrio rutuliukai
Autorius apie receptą: Puikus užkandis prie alaus ar vyno taurės. Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą. Būtinas padažiukas, kad suskambėtų visi skoniai. Puikus užkandis prie alaus ar vyno taurės. Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą. Būtinas padažiukas, kad suskambėtų visi skoniai. Dovilė B.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
500 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į tarkuotą sūrį įmušti kiaušinius, suberti miltus ir išsukti vientisą masę.
2.
Drėgnomis rankomis formuoti rutuliukus ir juos apvoliojus džiuvėsėliuose virti įkaitintame aliejuje, kol apskrus.
3.
Patiekti su mėgstamu padažu. Skanaus.
AUTORIUS: Dovilė B.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kamilė
2022-12-22 18:08
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital