Sūrieji riestainiai prie alaus

AUTORIUS:
Rugilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sūrieji riestainiai prie alaus
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500g. miltų 200g. sviesto 3 tryniai kiaušinis 40g. mielių šaukštelis sodos 1/2 stiklinės grietinės aguonų arba kmynų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti plaktu kiaušiniu, pabarstyti aguonomis ir kmynais ir kepti orkaitėje.
Užkandis prie alaus paruoštas!
AUTORIUS: Rugilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital