Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų pievagrybių
150 gramų silpnai sūdytos silkių filė (ZIGMO)
60 gramų sviesto
4 šaukštai aliejaus
4 riekės čiabatos
1 šaukštas čiobrelių
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Čiabatos riekes paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
2.
Pievagrybius nuvalykite, didesnius supjaustykite, vienu sluoksniu sudėkite į įkaitintą didelę keptuvę su aliejumi ir kepkite ant kaitrios ugnies, iki apskrus. Kepant pagardinkite druska, pipirais, įberkite pusę čiobrelių, retsykiais pamaišykite. Baigiant kepti įdėkite sviestą, pamaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
3.
Grybus ir silkių gabaliukus išdalykite ant paskrudintos čiabatos riekelių, užberkite likusius čiobrelių lapelius, truputį pipirų ir pašlakstykite sviestu iš keptuvės.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis