Kruasano sumuštinis su avokadu, pomidorais ir kiaušiniais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kruasano sumuštinis su avokadu, pomidorais ir kiaušiniais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puiki idėja ypatingiems savaitgalio pusryčiams - kas gali būti geriau už kvapnų sviestinį raguolį ir avokadus? Kai turiu daugiau laiko, kiaušinius šiam sumuštiniui verdu be Puiki idėja ypatingiems savaitgalio pusryčiams - kas gali būti geriau už kvapnų sviestinį raguolį ir avokadus? Kai turiu daugiau laiko, kiaušinius šiam sumuštiniui verdu be lukšto, bet puikiai tinka ir tiesiog paprastai išvirti kiaušiniai. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai sviestinių raguolių
4 vienetai kiaušinių (mažų)
1 vienetas pomidorų
1 vienetas avokadų (gerai prinokusio)
1 saujelė gražgarsčių (ar kitokių salotų)
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kruasanus perpjaunu išilgai pusiau. Pomidorus supjaustau riekelėmis.
2.
Avokadą perpjaunu, išimu kaulą, išskobiu minkštimą. Įspaudžiu citrinos sulčių, pagardinu druska ir pipirais, sutrinu šakute.
3.
Kiaušinius išverdu be lukšto: kiaušinius po vieną įmušu į sietelį, kad nuvarvėtų atsijungusios baltymo dalys. Iš sietelio perdedu į neaukštas stiklines ar mažus dubenėlius. Į puodą pilu vandens, užverdu ir iš karto išjungiu. Kiaušinius atsargiai, kuo arčiau vandens paviršiaus įleidžiu į vandenį. Uždengiu dangčiu ir palieku apie 3 minutes pastovėti. Tuomet išimu kiaurasamčiu. Puode nebandykite sutalpinti iš karto visų kiaušinių. Patogiausia juos virti po du. Video, kaip be lukšto virti kiaušinius galite pažiūrėti čia. Taip pat sumuštinį skanu ruošti ir su tiesiog minkštai (arba kietai, jei mėgstate) virtais kiaušiniais.
4.
Ant kruasano apatinių puselių dedu gražgarsčių, pomidorų riekelių, tepu avokado masės, uždedu kiaušinius ir užvožiu viršutine pusele. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital