Sumuštinių tortas su tunu

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštinių tortas su tunu
Sumuštinių tortas su tunu
Sumuštinių tortas su tunu
Sumuštinių tortas su tunu
Autorius apie receptą: Tai geriausias pasirinkimas nemėgstantiems saldumynų ir nuostabi stalo puošmena. Be to, jį gaminant, galima improvizuoti - daugiau ar mažiau pridėti sluoksniuose nurodytų Tai geriausias pasirinkimas nemėgstantiems saldumynų ir nuostabi stalo puošmena. Be to, jį gaminant, galima improvizuoti - daugiau ar mažiau pridėti sluoksniuose nurodytų ingrendientų, keisti sluoksnių įdarus pagal savo skonį. Pati smagiausia darbo dalis - torto puošimas. Kol kas nei vieno valgytojo šis tortas nenuvylė. (...daugiau) Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
24 riekelės sumuštinių duonos
2 vienetai ilgavaisių agurkų
320 gramų tuno aliejuje (apytikriai, 2 skardinė)
5 vienetai kiaušinių
630 gramų majonezo
1 vienetas paprikos
200 gramų krabų lazdelių
1 gūželė salotų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šį tortą darau stačiakampio formos - keturi sluoksniai duonos, po 6 riekes kiekviename. Išeina didžiulis tortas. Tą didumą ir formą galima rinktis pagal poreikį keičiant duonos riekių skaičių.
2.
Išsiverdame kiaušinius. Atšaldome, nulupame, atskiriame baltymus ir trynius. Morkų tarka atskirai sutarkuojame baltymus ir trynius. Visus trynius palikti torto papuošimui.
3.
Agurką ir papriką supjaustome smulkiais kubeliais. Supjaustome kuo smulkiau krabų lazdeles. Jei torto šonų papuošimui naudosite ne salotų lapus, o išvyniotas krabų lazdeles, jų reikės nusipirkti daugiau.
4.
Atidarius tuną, tiesiog skardinėje jį pamaigome šakute, kad tunas susimaišytų su aliejumi.
5.
1 sluoksnis. Ant padėklo išdėliojame 6 duonos riekes - 2×3. Užtepame majonezo. Baltymus (šiek tiek jų palikti torto viršaus papuošimui) sumaišyti su krabų lazdelėmis ir paskleisti ant duonos riekių paviršiaus. Tada ant viršaus uždėti majonezu į apačią apteptas 6 duonos riekes. 2 sluoksnis. Vėl aptepame suguldytas duonos riekes majonezu ir ant viršaus uždedame smulkintą tuną. Tada vėl ant tuno uždedame į apačią apteptas 6 duonos riekes. 3 sluoksnis. Tepame ant duonos majonezą ir išbarstome smulkintą agurką ir papriką, šiek tiek jų pasiliekant torto viršaus papuošimui. Tada vėl ant viršaus uždedame majonezu apteptą duoną. Tuomet visą tortą aptepame majonezu ir kaip jau norime papuošiame - šonus salotų lapais ar išvyniotomis krabų lazdelėmis, ant viršaus juostelėmis paeiliui kiaušinių tryniai, agurkai ir paprikos. Žodžiu, čia jau fantazijos reikalas. Sluoksniuojant majonezo nereikia pagailėti, nes jo turi įsigerti į duoną, kad nebūtų sausa.
6.
Paliekame per naktį pastovėti šaldytuve.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital