Gaivios avinžirnių salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Gaivios avinžirnių salotos
Gaivios avinžirnių salotos
Gaivios avinžirnių salotos
Autorius apie receptą: Gaivos, lengvai paruošiamos, sočios salotos. Sotumą suteikia avinžirniai, todėl galite šias salotas tiekti ir kaip garnyrą, ir kaip atskirą patiekalą. Naudojau Globus Gaivos, lengvai paruošiamos, sočios salotos. Sotumą suteikia avinžirniai, todėl galite šias salotas tiekti ir kaip garnyrą, ir kaip atskirą patiekalą. Naudojau Globus Lietuva konservuotus garuose ruoštus avinžirnius, kurie paruošti naudojimui iškart. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
125 gramai vyšninių pomidorų
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba trumpavaisio)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 pundelis petražolių
Užpilui:
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių (apytikriai)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio (itališkų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo avinžirnių nupilti skystį. Pomidorus, agurkus supjaustyti, svogūną ir petražoles susmulkinti,
2.
Į dubenį suberti avinžirnius, sudėti pomidorus, agurkus, svogūną ir pertražoles.
3.
Užpilui česnaką susmulkinti.
4.
Į dubenį suberti avinžirnius, supilti citrinų sultis, sudėti česnaką, įberti druskos, pipirų, džiovintas žoleles (galima naudoti Vegeta firmos salotų prieskonius) ir ir išmaišyti, supilti į dubenį su daržovėmis ir dar kartą permaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital