Autorius apie receptą:
Kiek laiko virti kiaušinius - šis klausimas man iškyla kiekvieną kartą, kai tik susiruošiu gaminti kone patį paprasčiausią dalyką pasaulyje. Kad ir kiek kartų juos būčiau
Kiek laiko virti kiaušinius - šis klausimas man iškyla kiekvieną kartą, kai tik susiruošiu gaminti kone patį paprasčiausią dalyką pasaulyje. Kad ir kiek kartų juos būčiau virusi, vis tiek pamirštu. Net neabejoju, kad aš ne viena tokia.
(...daugiau)(...mažiau)
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai
kiaušinių
2 vienetai
duoniukų
1 vienetas
avokadų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Reikia UŽVIRTI vandenį ir storajame kiaušinio gale adata pradurti skylutę (taip kiaušinio lukštas nesuskyla, nes išeina oras).
2.
Tobulas skystas kiaušinis: virti reikia 4 - 5 minutes. Trynys bus visai skystas, o ir baltymas nespės pilnai sutvirtėti. Mano skoniui toks kiaušinis t-o-b-u-l-a-s!!
3.
Avokadą supjaustyti riekelėmis, dėlioti ant duoniukų. Ant viršaus dėti po kiaušinį.