Sumuštiniai su menkių kepenėlių užtepėle

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštiniai su menkių kepenėlių užtepėle
Autorius apie receptą: Paprasti ir labai gardus. Paprasti ir labai gardus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
3 vienetai kiaušinių (virtų)
115 gramų menkių kepenėlės
70 gramų sūrio (mėgstamo, tarkuoto)
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį majonezo
Patiekiant:
7 riekelės čiabatos
Marinatui:
1 vienetas rausvųjų svogūnų
3 šaukštai acto
3 šaukštai vandens
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti, sudėti į dubenėlį, pilti vandenį, actą, cukrų, išmaišyti ir palikti marinuotis bent 30 min. Vandenį nupilti, gerai nuvarvinti.
2.
Kiaušinius, sūrį sutarkuoti su smulkia tarka, krapus susmulkinti, sudėti į dubenį.
3.
Į dubenį su kiaušiniais dėti svogūnus, menkės kepenėles, majonezą, berti druską, pipirus ir išmaišyti.
4.
Duoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti elektrinėje skrudintuvėje arba orkaitėje.
5.
Paruoštą užtepėlę užtepti ant paskrudintų duonos riekelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital