Sultingas kiaulienos kepsnys su pavasariškomis salotomis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sultingas kiaulienos kepsnys su pavasariškomis salotomis
Sultingas kiaulienos kepsnys su pavasariškomis salotomis
Sultingas kiaulienos kepsnys su pavasariškomis salotomis
Autorius apie receptą: Jei jau atidarėte grilio sezoną, štai jums puikus patiekalas. Sotu, skanu, o kiauliena iškepa sultinga. Tiekiama su salotomis, kurios sukuria nuostabų skonių derinį su Jei jau atidarėte grilio sezoną, štai jums puikus patiekalas. Sotu, skanu, o kiauliena iškepa sultinga. Tiekiama su salotomis, kurios sukuria nuostabų skonių derinį su kiauliena. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kiaulienos kumpio
Salotoms:
1 vienetas mango vaisiaus
1 vienetas apelsinų
2 vienetai šalotinių svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
100 mililitrų šviesaus alaus
50 gramų sviesto
1 vienetas citrinų
1 skiltelė česnako
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai supjaustome svogūną ir beriame į keptuvę su alyvuogių aliejumi.
2.
Susmulkiname mangą ir apelsiną kubeliais. Į keptuvę įpilame šlakelį alaus, beriame druskos ir pipirų, čiobrelio. Apkepintus svogūnus beriame į dubenį su apelsino ir mango kubeliais, gerai išmaišome. Paliekame pastovėti.
3.
Paruošiame padažą kepsniams: susmulkiname čiobrelius ir rozmarinus, sutarkuojame citrinos žievelę ir supjaustome česnaką. Į įkaitintą keptuvę dedame gabalėlį sviesto ir beriame žoleles.
4.
Apkepiname ir pilame alų. Leidžiame pasitroškinti 3 minutes.
5.
Ant įkaitusio grilio dedame kiaulienos kepsnius. Iš abiejų pusių apkepame po 2-3 minutes.
6.
Patiekiame su salotomis ir padažu. Skanaus!
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital