Sultinga ir minkšta vištienos krūtinėlė karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Emilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sultinga ir minkšta vištienos krūtinėlė karšto oro gruzdintuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paruošti vištieną dar niekada nebuvo taip lengva! Puikus marinatas suteiks nuostabaus skonio ir sultingumo, o kepimo procesas nereikalauja daug laiko ir pastangų, tad gaminti Paruošti vištieną dar niekada nebuvo taip lengva! Puikus marinatas suteiks nuostabaus skonio ir sultingumo, o kepimo procesas nereikalauja daug laiko ir pastangų, tad gaminti maistą yra vienas malonumas! Šią vištieną labai skanu valgyti su mėgstamu padažu, tiekti su keptomis bulvytėmis, bulvių koše, salotomis ar kitu mėgstamu garnyru. (...daugiau) Emilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai vištienos krūtinėlės
Marinatui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis česnako miltelių
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
0.5 šaukštelio čili dribsnių
0.5 šaukštelio svogūnų mitelių
pagal skonį itališkų žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į nedidelį indelį berti itališkas žoleles, paprikos miltelius, čili dribsnius, svogūnų, česnakų miltelius, pilti aliejų, išmaišyti ir atidėti.
2.
Paruoštu marinatu gerai įtrinti vištienos krūtinėles.
3.
Į šaldymui skirtą maišelį sudėti krūtinėles, užsegti maišelį ir palikti apie 30 minučių marinuotis.
4.
Į karšto oro gruzdintuvės krepšelį sudėti paruoštą vištieną ir kepti 190 laipsnių temperatūroje 15–18 minučių arba iki tol, kol mėsa apkeps ir iškeps.
Patarimai:
Tikslus kepimo laikas priklauso nuo vištienos krūtinėlių storio.
Jei jūsų turimos vištienos krūtinėlės gabalėliai labai stori, juos galima perpjauti išilgai pusiau ir kepti plonesniais gabalėliais.
AUTORIUS: Emilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital