Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 anties krūtinėlė
Druskos, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Anties krūtinėlės odoje padaryti įpjovimus, gana gilius, tačiau stengtis iki mėsos neįpjauti. Įpjovimai turėtų būti apytiksliai kas puse centimetro.
Gerai ištrinti druska, į indą ar lekštę paberti kokį centimetrą druskos, uždėkite krūtinėlę, apiberkite dosniai druska, kad padengtų. Laikykite šaldytuve 24 valandas. Po 24 valandų išėmę krūtinėlę iš druskos gerai ją nuvalykite, suvyniokite į švarią marlę ir pakabinkite šaldytuve dešimčiai dienų.
Rinkitės pačią didžiausę krūtinėlę kokią galit rasti. Tinka vartoti iki 6 mėnesių, jei laikoma šaldytuve.
Labiausiai tinka prie alaus :)
Į sveikatą!