Sūdyta anties krūtinėlė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Sūdyta anties krūtinėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 anties krūtinėlė
Druskos, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Anties krūtinėlės odoje padaryti įpjovimus, gana gilius, tačiau stengtis iki mėsos neįpjauti. Įpjovimai turėtų būti apytiksliai kas puse centimetro. Gerai ištrinti druska, į indą ar lekštę paberti kokį centimetrą druskos, uždėkite krūtinėlę, apiberkite dosniai druska, kad padengtų. Laikykite šaldytuve 24 valandas. Po 24 valandų išėmę krūtinėlę iš druskos gerai ją nuvalykite, suvyniokite į švarią marlę ir pakabinkite šaldytuve dešimčiai dienų. Rinkitės pačią didžiausę krūtinėlę kokią galit rasti. Tinka vartoti iki 6 mėnesių, jei laikoma šaldytuve. Labiausiai tinka prie alaus :) Į sveikatą!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital