Mėsos troškinys su grybais - kremiškas ir labai skanus

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mėsos troškinys su grybais - kremiškas ir labai skanus
Autorius apie receptą: Stroganovo troškinys paprastai patiekiamas su makaronais, papuošiamas susmulkintomis petražolėmis. Stroganovo troškinys paprastai patiekiamas su makaronais, papuošiamas susmulkintomis petražolėmis. Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų jautienos (naudojome "Feel the beef" troškinimui)
350 mililitrų jautienos sultinio (apytikriai)
200 gramų pievagrybių
140 mililitrų vandens
100 mililitrų sauso balto vyno (gali būti nealkoholinis arba keisti sultiniu)
100 gramų grietinės (apytikriai)
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
4 šaukštai aliejaus
4 šaukštai sviesto
3 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, užberkite druskos, pipirų, išmaišykite. Didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir 2 šaukštus sviesto, apkepinkite mėsos gabalėlius, po 1 min. iš visų pusių. Užpilkite vyno, dar pakaitinkite 4-5 min., kol dalis skysčio nugaruos. Tada užpilkite sultinį, keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite mėsą 1 val.
2.
Nedidelėje keptuvėje pakaitinkite likusį aliejų ir sviestą, apkepinkite daržoves: pirma – pusžiedžiais supjaustytus svogūnus (apie 3 min.), tada įdėkite susmulkintų česnakų, dar pakepinkite pusę minutės, sudėkite riekelėmis supjaustytus grybus, pakepinkite 3 min. Apkeptas daržoves sudėkite į didesnę keptuvę, prie baigiančių troškintis mėsos gabalėlių. Jei prie jų nebeliko skysčio, įpilkite dar 0,5 stiklinės sultinio.
3.
Pusėje stiklinės vandens išmaišykite miltus ir supilkite į padažą. Pakaitinkite kol užvirs, tadasudėkite grietinę, išmaišykite. Jei reikia, pagardinkite druska, pipirais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital