Šparagai itališkai

AUTORIUS:
Lida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Šparagai itališkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,6 kg šparagų
1 šaukštas druskos
1 šaukštelis ir 100 g sviesto
1/2 šaukštelio cukraus
1 šaukštelis citrinos sulčių
50 g tarkuoto “Džiugo” sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagus nuskusti mažu peiliuku (pradedant nuo galvutės), nupjauti sumedėjusius galus ir surišti į ryšelius.
Šparagų lupenas ir sumedėjusius galus 10 minučių pavirti 1 l vandens, perdėti į drobulę, atvėsinti ir gerai nuspausti. Į nuovirą įberti druskos, cukraus, įdėti šaukštelį sviesto, supilti citrinos sultis ir virti šparagų ryšelius, kol suminkštės.
Išvirusius šparagus nuvarvinti sietelyje ir sudėti į pusdubenį. Prieš patiekiant užpilti karštu ištirpintu sviestu ir apibarstyti sūriu.
AUTORIUS: Lida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital