Spanguolinis padažas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Spanguolinis padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šviežių spanguolių
250 ml obuolių acto
250 ml vandens
250 g rudojo cukraus
1 cinamono lazdelė
0,5 šaukštelio kvapiųjų pipirų
Nedidelis gabaliukas nulupto imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėkite visus produktus į puodą ir virkite virš mažos ugnies apie 20 minučių, išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilkite į padažinę.
Variacijos:
Kai kurie žmonės sako, kad nereikia pilti vandens ir spanguolės turi būti patiekiamos su minimumu sulčių;
kiti pabaigoje įdeda truputį krakmolo, kad padažas sutirštėtų;
tai tik skonio reikalas!
Paruošimo laikas: 5 min.
kepimo laikos: 30 min.
AUTORIUS: Milda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
megeja gaminti
2010-08-23 16:26
kaip tik spanguoles auga po langais :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital