Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa
Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa
Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa
Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa
Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa
Sotus šviežių kopūstų troškinys su mėsa
Autorius apie receptą: Savaitgalį gaminau šviežių kopūstų troškinį, kuris pavyko labai gardus. Receptu tikrai nenusivilsit. Labai mėgstu gaminti troškinius, ypač rudenį, kai namuose vėsu, o Savaitgalį gaminau šviežių kopūstų troškinį, kuris pavyko labai gardus. Receptu tikrai nenusivilsit. Labai mėgstu gaminti troškinius, ypač rudenį, kai namuose vėsu, o tada tampa labai šilta ir jauku! (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai kopūstų (šviežių, apytikriai)
1.5 litro sultinio (apytikriai)
800 gramų kiaulienos mentės (apytikriai, tinka sprandinė ar kita mėgstama mėsa)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
3 šaukštai pomidorų padažo
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstą supjaustyt ir perlieti virintu vandeniu. Tuomet sudėti į dubenį.
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūnus.
3.
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, berti prieskonius, išmaišyti.
4.
Į puodą dėti sviestą, ištirpinti, berti svogūnus, dėti mėsą, apkepti kelias minutes, tuomet sudėti morkas ir viską patroškinti apie 10 minučių.
5.
Į tą patį puodą sudėti pjaustytus kopūstus (bus labai daug, bet troškinant jie sukris), berti prieskonines žoleles, supilti sultinį, pamaišyti. Puodą uždengti dangčiu ir palikti troškintis 20-25 minutes.
6.
Kopūstams sukritus, berti druską, dėti pomidorų padažą, vėl uždengti puodą ir troškinti dar apie 30 minučių. Retsykiais pamaišykite ir jei reikia, papildomai įpilkite vandens.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Skanautojas
2023-11-06 15:42
Puikus receptas, viskas pasigamino puikiai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital