Sotus sumuštinis su kaimiškomis dešrelėmis, sūriu ir pomidorais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sotus sumuštinis su kaimiškomis dešrelėmis, sūriu ir pomidorais
Sotus sumuštinis su kaimiškomis dešrelėmis, sūriu ir pomidorais
Autorius apie receptą: Skonis primins arba įrodys, kad paprastume slypi tobulumas, o šis sumuštinis būtent toks - paprastas, tačiau labai skanus! O ir paruošti nebus sunku, bei neužims daug laiko. Skonis primins arba įrodys, kad paprastume slypi tobulumas, o šis sumuštinis būtent toks - paprastas, tačiau labai skanus! O ir paruošti nebus sunku, bei neužims daug laiko. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai pomidorų (didesnių arba 6 mažesnių)
4 vienetai dešrelių (kaimiškų)
1 vienetas čiabatos
1 vienetas cukinijų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 skiltelės česnako
3 vienetai ančiuvių (didesnių arba 4 mažesnių)
1 sauja lazdyno riešutų
1 šlakelis balzaminio acto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį sūrio ((naudojau "Fontina Val d'Aosta")
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname grilį, pilame alyvuogių aliejų. Cukinijas supjaustome juostelėmis ir dedame kepti.
2.
Taip pat beriame pjaustytus svogūnus, gerai apkepiname bei pagardiname balzamiko actu.
3.
Smulkintą česnaką beriame į keptuvę kartu su ančiuviais. Pamaišome, kad ančiuviai pradėtų tirpti ir dedame smulkintus pomidorus.
4.
Lazdyno riešutus suskaldome lėkštės pagalba ir beriame į keptuvę. Pagardiname pipirais, druska ir balzamiko actu.
5.
Kaimiškas dešreles pjauname pusiau, patepame alyvuogių aliejumi ir gerai apskrudiname.
6.
Duoną perpjauname ir tepame troškintų pomidorų padažą. Supjaustome sūrį.
7.
Toliau formuojame sumuštinį: ant pomidorų dedame dešreles, ant jų sūrį, cukinijų juosteles ir pagardiname svogūnais. Uždengiame ir leidžiame paskrusti 5 minutes.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital