1.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, morkas sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūnus, morkas ir apkepti, kai apkeps, įpilti vandens ir dar patroškinti.
3.
Į dubenį dėti maltą mėsą, berti druską, prieskonines žoleles, pipirus, prieskonius, dėti majonezą, gerai išmaišyti.
4.
Penkias bulves supjaustyti iki 2 mm storio griežinėliais.
5.
Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti bulves, pabarstyti druska, prieskoniais, sudėti mėsą ir paskirstyti per visą plotį, sudėti morka sus svogūnais.
6.
Likusias 5 bulves supjaustyti iki 2 mm storio griežinėliais, sudėlioti ant morkų ir svogūnų sluoksnio. Pabarstyti druska, prieskoniais.
7.
Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti pieną, išplakti, įberti druskos, pipirų, prieskonių ir supilti ant apkepo.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių, tuomet sumažinti kaitrą iki 180 C laipsnių temperatūros ir kepti dar apie 30 minučių. Pabarstyti sūriu ir pakepti iki kol išsilydys ir paskrus. Ar iškepęs, tikrinti pagaliuku - įsmeigti, o jei lengvai sminga, bus iškepęs. Kepimo laikas priklauso nuo apkepo storio - plonesnis keps trumpiau, o storesnis kiek ilgiau.
9.
Labai tinka tiekti su pomidorų padažu ir marinuotais agurkėliais.