Sotus raugintų kopūstų troškinys su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sotus raugintų kopūstų troškinys su mėsa
Sotus raugintų kopūstų troškinys su mėsa
Sotus raugintų kopūstų troškinys su mėsa
Autorius apie receptą: Šaltuoju metų laiku mūsų šeimoje keičiasi mityba. Dažniau į savo racioną įtraukiu troškinių, sriubų, daugiau norisi karšto, šildančio, kaip aš mėgstu sakyti rimto Šaltuoju metų laiku mūsų šeimoje keičiasi mityba. Dažniau į savo racioną įtraukiu troškinių, sriubų, daugiau norisi karšto, šildančio, kaip aš mėgstu sakyti rimto maisto. Šis būtent toks - sotus, sušildantis, jaukus ir labai skanus, tad puikiai tiks pietums ar vakarienei. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos mentės (apytikriai)
1 kilogramas raugintų kopūstų (apytikriai)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
2 lapeliai lauro lapų
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustyti norimo vieno kąsnio gabaliukais, sudėti į dubenį, berti prieskonius mėsai, išmaišyti.
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūnus smulkiai supjaustyti.
3.
Į puodą (naudojau ketaus) pilti truputį aliejaus ir suberti svogūnus. Juos apkepti, tuomet sudėti mėsą, morkas ir pamaišant pakepti apie 10 - 15 minučių. Tuomet dėti pomidorų padažą, įpilti truputį vandens, kad ir troškinti dar apie 10 minučių. Sudėti kopūstus, dar įpilti vandens pagal poreikį, berti druską, pipirus, dėti lauro lapus, juodų pipirų žirnelius ir uždengus puodą troškinti apie 40 minučių.
Patarimai:
Jei kopūstai rūgštūs, galima perplauti vandeniu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Egidijus
2024-04-21 10:53
O kur kopūstai
ATSAKYTI
Indrė
2024-04-22 13:59
Kopūstus reikėtų dėti po pomidorų padažo ir 10 min. troškinimo, sudėjus kopūstus troškinti iki galo apie 40 min. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital