Autorius apie receptą:
Saldus gardus desertas vos per keletą minučių. Beje, jeigu šokoladą naudosite pienišką, o ne juodą, sviesto dėkite dvigubai daugiau, kad gerai sustingtų.
Saldus gardus desertas vos per keletą minučių. Beje, jeigu šokoladą naudosite pienišką, o ne juodą, sviesto dėkite dvigubai daugiau, kad gerai sustingtų.
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
397 gramai
kondensuoto pieno, saldinto
(1 skardinės)
200 gramų
juodojo šokolado
100 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą supilti kondensuotą pieną, sudėti smulkintą šokoladą, kubeliais pjaustytą sviestą ir viską kaitinti ant nedidelės ugnies, nuolat maišant iki masė taps vientisa.
2.
Supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (naudojau 20*15 cm) ir leisti atvėsti.
3.
Atvėsus dėti į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad sustingtų.
Patarimai:
•
Šį desertą galima gardinti riešutais, zefyriukais ar kuo tik sugalvosite.