1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi iki purumo.
2.
Įmaišyti vanilę, kakavą, grietinę. Dėti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Miltų dėkite tiek, kad gautumėte riebios grietinės tirštumo tešlą. Jų gali reikėti ir trputėlį mažiau ar vos vos daugiau negu nurodyta, nes miltai miltams nelygu, skirtingos jų rūšys brinksta skirtingai.
3.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą (arba sviestu pateptą ir miltais pabarstytą) kepimo formą.
4.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių. Ar pyragas jau iškepė, patikrinkite įsmeigdami medinį pagaliuką iki į pyrago vidurį - jeigu ištraukus jis bus neapsivėlęs tešla, vadinasi galite pyragą traukti iš orkaitės.
5.
Jeigu norisi, iškepusį pyragą dar galima aplieti šokoladiniu glajumi - jam aš virš garų vonelė ištirpinu 100g juodo šokolado ir įmaišau apie 60ml truputėlį pašildyto pieno arba grietinėlės. Išmaišau ir paskirstau ant pyrago.