1.
Pasiruoškite garų vonelę, joje ištirpinkite sviestą ir medų, kai ištirps supilkite sodą, maišykite apie 10 min, kol masė pradės keisti spalvą ir pats karamelinė. Suberkite cinamoną, kakavą, cukrų ir atidėkite į šoną, atvėsinkite.
2.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pašviesės ir padvigubės.
3.
Persijokite miltus su kakava.
4.
Kiaušinius sumaišykite su margarino ir medaus mase, pilkite dalimis miltų mišinį ir užminkykite tešlą. Suformuokite 10 kamuolėlių po 90 gramų. Sudėkite juos į indą, uždenkite maistine plėvele ir pastatykite 30 minučių į šaldytuvą.
5.
Ant kepimo popieriaus iškočiokite plonus lakštus. Ant popieriaus todėl, kad būtų paprasčiau perkelti į skardą, nes lakštai itin ploni. Su forma išspauskite apskritimus, likusią tešlą atidėkite į šoną, jums dar iš visų nupjaustytų kraštų išeis 3 lakštai.
6.
Lakštus subadykite šakute ir kepkite įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje po 5 - 7 minutes. Tešla tamsi, todėl stebėkite pagal savo orkaitę, neperkepkite!
7.
Kremui grietinėlę elektriniu plaktuvu išsukite su cukraus pudra, kol taps standi. Įtarkuokite citrinos žievelę, įspauskite sultis, ir palaipsniui po kelis šaukštus dėkite grietinę, maišykite lėtai šaukštu, kad kremas gautųsi orinis.
8.
Sulaistymui į dubenį pilkite vandens, įspauskite citrinos sulčių ir sumaišykite su cukrumi.
9.
Lakštus šepetėliu aptepkite su paruoštu skysčiu, ant kiekvieno išdėliokite po 2 šaukštus kremo. Rinkite tortą, ant lakšto lyginkite kremą ir kraukite lakštas po lakšto, kol surinksite.
10.
Kelis lakštus pasilikite trupiniams, galite susmulkite kočėlu, mėsmale ir t.t.
11.
Surinktą tortą palikite porai valandų kambario temperatūroje. Šonus ir viršų apibarstykite trupiniais, palaikykite šaldytuve.