Sviestą išsukti su cukrumi, sukant dįti po vieną kiaušių trynį. Pusę šokolado ištirpinti garų vonelėje, supilti į išsuktą masę. Biskvitą padžiovinti orkaitėje ir sumalti mėsmale, kartu su migdolais. Migdolų ir biskvito trupinius sumaišyti su sviestu. Kiaušinių baltymus suplakti iki standžių putų ir įmaišyti į masę. Kepimo formą patepti sviestu ir spilti paruošta tešlą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą, išimti iš formos, atšaldyti, plonais ruoželiais ir įbesti į iškeptą pyragą likusį šokoladą, ištirpinti su 20 g sviestu ir pienu, karšta mase padengti pyragą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)