Šokoladinis ežiukas

AUTORIUS:
Gedvilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 142)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 142)
Šokoladinis ežiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g cukraus,
150 g sviesto,
200 g šokolado,
6 kiaušiniai,
150 g smulkintų migdolų,
100 g biskvito,
20 g sviesto,
5 v. š. pieno.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukrumi, sukant dįti po vieną kiaušių trynį. Pusę šokolado ištirpinti garų vonelėje, supilti į išsuktą masę. Biskvitą padžiovinti orkaitėje ir sumalti mėsmale, kartu su migdolais. Migdolų ir biskvito trupinius sumaišyti su sviestu. Kiaušinių baltymus suplakti iki standžių putų ir įmaišyti į masę. Kepimo formą patepti sviestu ir spilti paruošta tešlą. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą, išimti iš formos, atšaldyti, plonais ruoželiais ir įbesti į iškeptą pyragą likusį šokoladą, ištirpinti su 20 g sviestu ir pienu, karšta mase padengti pyragą.
AUTORIUS: Gedvilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Evaldas
2016-11-06 12:36
atrodo labai skaniai.labai norisi jo paragauti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital