Šokoladinė moliūgų duona

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinė moliūgų duona
Šokoladinė moliūgų duona
Šokoladinė moliūgų duona
Šokoladinė moliūgų duona
Autorius apie receptą: Ši šokoladinė moliūgų duona, o gal greičiau pyragas, yra minkšta ir drėgna. Labai skani tik iškepus, bet dėl moliūgo neišsausėja ir kelias dienas laikant šaldytuve. Ši šokoladinė moliūgų duona, o gal greičiau pyragas, yra minkšta ir drėgna. Labai skani tik iškepus, bet dėl moliūgo neišsausėja ir kelias dienas laikant šaldytuve. Tarkuoto moliūgo nesijaučia, jis tik sudrėkina pyragą, todėl dominuoja kakava ir šokoladas. Toks puikus kepinys, kad neišsikepti būtų didelis praradimas (...daugiau) Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų moliūgų (smulkiai tarkuoto)
3 vienetai kiaušinių
170 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
90 gramų sviesto
70 gramų rudojo cukraus
50 gramų juodojo šokolado
30 gramų kakavos (nesaldintos)
1 sauja karijų riešutų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės pastos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą ištirpinkite ir palikite truputį atvėsti.
2.
Šokoladą supjaustykite smulkiais gabalėliais ir atidėkite.
3.
Miltus ir kakavos miltelius persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais.
4.
Kiaušinius lengvai išplakite su cukrumi ir druska. Įmaišykite vanilės pastą ir tirpintą sviestą.
5.
Sudėkite miltų ir kakavos mišinį bei švelniai išmaišykite tešlą, kol neliks sausų miltų.
6.
Sudėkite tarkuotą moliūgą, pusę šokolado gabalėlių ir išmaišykite.
7.
Į kepimo popieriumi išklotą stačiakampę (ne mažesnę kaip 21x12 cm dydžio) kekso formą supilkite tešlą. Apibarstykite likusiais šokolado gabalėliais ir smulkintais riešutais.
8.
Kepkite iki 180 ᵒC įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Ar iškepė, tikrinkite ties pyrago viduriu įbesdami medinį pagaliuką: prie jo gali prilipti šiek tiek ištirpusio šokolado, bet jis turi neaplipti tešla.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital