Veganiški kepsniai su kopūstų ir morkų salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Veganiški kepsniai su kopūstų ir morkų salotomis
Veganiški kepsniai su kopūstų ir morkų salotomis
Veganiški kepsniai su kopūstų ir morkų salotomis
Veganiški kepsniai su kopūstų ir morkų salotomis
Autorius apie receptą: Kopūstų ir morkų salotos – nepavaldžios sezonams, traškios ir maloniai gaivios. Jas paruošite greitai ir itin paprastai: kopūstus ir morkas sutarkuokite (arba labai smulkiai Kopūstų ir morkų salotos – nepavaldžios sezonams, traškios ir maloniai gaivios. Jas paruošite greitai ir itin paprastai: kopūstus ir morkas sutarkuokite (arba labai smulkiai supjaustykite), o moliūgų sėklas pakepinkite sausoje keptuvėje. Jas galite pakeisti ir kitomis mėgstamomis sėklomis (pavyzdžiui, saulėgrąžų) arba riešutais (pavyzdžiui, migdolų riekutėmis). Sėklos ar riešutai šioms salotoms suteiks ne tik netikėto papildomo skonio, bet ir maistingumo. Na, o jei panorėsite atkurti klasikinį „coleslow“ skonį, prie padažo ingredientų pridėkite keletą šaukštų majonezo (naudokite augalinį, jei norite salotas paruošti vien iš augalinės kilmės produktų). Išmaišykite, leiskite valandą pastovėti šaldytuve, kad skoniai susijungtų, ir ragaukite. Tokias salotas galėtumėte valgyti ir vienas, tačiau jos – puikus garnyras prie daugelio patiekalų, pavyzdžiui, prie „Naturli“ sojų kepsnių. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Salotoms:
200 gramų kopūstų (baltagūžių)
200 gramų raudongūžių kopūstų
200 gramų morkų
60 gramų moliūgų sėklų (kepintų)
Padažui:
62 gramai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 skiltelė česnako (tarkuoto)
1 šaukštas agavos sirupo
1 šaukštelis garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
Pagrindui:
300 gramų sojų pjausniai (naudojome „Naturli“ )
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite salotas. Kopūstus ir morkas sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite.
2.
Moliūgų sėklas pakepinkite sausoje keptuvėje, kol taps traškios.
3.
Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į stiklainėlį, sandariai jį uždarykite ir gerai supurtykite, kad gautumėte visiškai vientisos tekstūros padažą.
4.
Į didelį dubenį suberkite smulkintus kopūstus, morkas ir moliūgų sėklas. Užpilkite padažu ir išmaišykite. Uždenkite dubenį ir palaikykite salotas šaldytuve, kol iškepsite sojų pjausnius.
5.
Iškepkite pjausnius. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus. Sudėkite „Naturli“ sojų pjausnius ir kepkite po 5 min. iš abiejų pusių (pagal instrukciją ant pakuotės).
6.
Patiekite. Į lėkštes dėkite sojų pjausnius, salotas, papuoškite petražolėmis ir citrinų skiltelėmis.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital