Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Faršui: | ||
300 gramų | sojos faršas ("Naturli" formuojamo) | |
75 gramai | grikių | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
0.5 šaukštelio | druskos (apytikriai) | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
250 gramų | avižų kremas (naudojome "Naturli" ekologiško avižų kreminį gaminį) | |
125 mililitrai | daržovių sultinio | |
2 saujos | špinatų | |
2 šaukštai | augalinio sviesto (naudojome "Vegan Block") | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | džiovintų čiobrelių | |
Garnyrui: | ||
800 gramų | bulvių | |
250 mililitrų | augalinio pieno (pvz., avižų) | |
2 šaukštai | augalinio sviesto (naudojome "Vegan Block") | |
1 šaukštelis | druskos |