Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
250 gramų | kvietinių miltų | |
200 gramų | sviesto (šalto) | |
150 gramų | kukurūzų miltų | |
3 šaukštai | grietinės (20% riebumo) | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
2 žiupsneliai | druskos | |
1 žiupsnelis | cukraus | |
1 žiupsnelis | džiovintas rozmarinas | |
Įdarui: | ||
800 gramų | vištienos filė | |
1 vienetas | ananasų (vidutinio) | |
1 vienetas | žiedinių kopūstų | |
1 vienetas | paprikos (pailgos, nedidelės) | |
200 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
150 gramų | grietinėlės, 35% riebumo | |
1 vienetas | salierų stiebų | |
1 pundelis | žalumynų (smulkintų krapų, pertažolių, bazilikų, svogūnų laiškų) | |
1 šaukštelis | druskos | |
3 žiupsneliai | penkių pipirų mišinio (malto) | |
3 žiupsneliai | česnako miltelių | |
3 žiupsneliai | maltos kalendros | |
2 vienetai | čiobrelių | |
2 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
1 žiupsnelis | džiovintas rozmarinas | |
Kepimui: | ||
50 gramų | sviesto | |
Viršui: | ||
100 gramų | fermentinio sūrio | |
50 gramų | anakardžių riešutų (tarkuotų) |