Produktus padaliname taip:
Tešla: 250 g krakmolo, 3 šaukštai miltų, 4 kiaušiniai, 250 g cukraus pudros, 250 g sviesto arba margarino, šaukštas romo, citrinų esencijos, 2 šaukšteliai kepimo miltelių
Sirupas: dviejų apelsinų sultys, 3 šaukštai cukraus pudros
Glajus: 150 g cukraus pudros, šaukštas kakavos, 4 šaukštai vandens, apelsinas
Cukrų ir kiaušinius ištrinti. Įpilti esencijos, romo, suberti krakmolą, 2 šaukštus miltų ir maišyti 6 minutes.
Pastoviai maišant sudėti minkštą margariną, šaukštą miltų, išmaišytų su kepimo milteliais.
Kepti 175C temperatūroje apie 1 val.
Karštą pyragą subadyti ir apipilti karštu sirupu (apelsino sultys ir cukrus).
Pyrago neišimti iš skardos, kol neatauš.
Cukraus pudrą ištrinti su vandeniu ir kakava, ir šiuo glajumi aplieti pyragą.
Puošti apelsino skiltelėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)