Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su citrininiu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su citrininiu kremu
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su citrininiu kremu
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su citrininiu kremu
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su citrininiu kremu
Autorius apie receptą: Paprastas deserto receptas. Lengvai, skaniai ir pigiai. Paprastas deserto receptas. Lengvai, skaniai ir pigiai. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinio plakinys
pagal poreikį cukraus
Įdarui:
200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
50 gramų cukraus pudros
0.5 vieneto citrinos žievelės
0.5 vieneto citrinos sulčių
9 gramai grietinėlės standiklio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atšaldytą tešlą supjaustome maždaug 2cm pločio juostelėmis.
2.
Iš aliuminio folijos susukame storesnius pagaliukus, kuriuos apvyniojame tešla, taip sukurdami vamzdelio formą. Aptepame kiaušinio plakiniu, pabarstome cukrumi.
3.
Kepame įkaitintoje iki 200°C orkaitėje 15-20 min.
4.
Grietinėlę, maskarponę, standiklį, cukraus pudrą, citrinos sultis ir žievelę suplakame kartu, kol gausis tirštas kremas.
5.
Iškeptus vamzdelius, dar karštus, nuimame nuo folijos. Leidžiame atvėsti ir konditerinio maišelio pagalba užpildome kremu.
6.
Patiekiant galima pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital