Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su kumpiu ir pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su kumpiu
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su kumpiu
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su kumpiu
Autorius apie receptą: Dalinuosi labai skania ir tikrai puikia užkandžių idėja. Įdaras gali būti pagal jūsų pasirinkimą, bet juk kartais tiesiog reikalinga idėja ar ne? Dalinuosi labai skania ir tikrai puikia užkandžių idėja. Įdaras gali būti pagal jūsų pasirinkimą, bet juk kartais tiesiog reikalinga idėja ar ne? Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos
6 vienetai vyšninių pomidorų
6 šaukšteliai pomidorų padažo
4 griežinėliai šaltai rūkyto kiaulienos kumpio (plonų)
1 saujelė poro (smulkintos žalios dalies)
pagal poreikį fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas kiaušinių (paplakto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atšildykite tešlos lapelius, perpjaukite per pusę, įpjaukite krašteliuose ne iki galo ir perkeiskite iš vienos pusės į kitą.
2.
Kiekvieną gabalėlį patepkite pomidorų padažu, viename šone dėkite per puse perpjautą pomidorą, kitame - kiaulienos kumpį, per vidurį užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir ant viršaus pjaustyto poro. Kraštelius aptepkite kiaušinio plakiniu.
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital