Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotos  tešlos bandelės su obuoliais
Autorius apie receptą: Atšąlant orams ir laukiant švenčių, puikus laikas obuoliams. Labai skanus receptas, nėra saldus ir primena vaikystę. Atšąlant orams ir laukiant švenčių, puikus laikas obuoliams. Labai skanus receptas, nėra saldus ir primena vaikystę. Auksė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
7 vienetai obuolių (didelių)
500 gramų mielinės sluoksniuotos tešlos (šaldytos)
Aptepimui:
20 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 vienetas kiaušinių trynių
Pabarstymui:
3 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas malto cinamono
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atitirpiname mielinės tešlos lapelius.
2.
Obuolius nulupame, galima viduriuką išimti iš karto arba supjaustyti ir tada butelio kamšeliu išimti viduriuką. Tokiu būdu išeina kaip žiedas.
3.
Tešlą iškočiojame ir supjaustome juostelėmis. Juosteles vyniojame aplink obuolį, nuo vidurio sukame aplink žiedą, taip kad viskas būtų apvyniota.
4.
Aptepimui kiaušinio trynį ir grietinėlę susiplakame dubenėlyje. Šiuo plakiniu aptepame visas bandeles.
5.
Kitame indelyje susimaišome cinamoną su cukrumi, apibarstome šiuo mišiniu bandeles.
6.
Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių (be vėjelio) 20-25 minutes.
7.
Iškepusias galima pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Man išėjo 25 vienetai.
AUTORIUS: Auksė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital