Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais
Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais
Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais
Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais
Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais
Sluoksniuotas želė desertas - dviem būdais
Autorius apie receptą: Labai skanus, kremiškas Panna Cotta desertas. Apatinis deserto sluoksnis - kremiška, bet standi, savo tekstūra šiek tiek primenanti želė, pieno ir grietinėlės Panna Cotta, o Labai skanus, kremiškas Panna Cotta desertas. Apatinis deserto sluoksnis - kremiška, bet standi, savo tekstūra šiek tiek primenanti želė, pieno ir grietinėlės Panna Cotta, o viršutinis - purūs, oringi putėsiai. Per kelias paruošiamas desertas susisluoksniuoja savaime, nereikia nieko papildomai daryti ir galėsite skanauti želė desertą su putėsiais viršuje. O jei norite dar greičiau - sluoksniuotas želė desertas su putėsiais vos per kelias minutes! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
170 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
170 mililitrų pieno
1 pakelis želės (naudojome Klingai sluoksniuotą želė, mangų skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į puodą (geriau storesniu dugnu, kad nesviltų) pilti pieną ir grietinėlę.
2.
Kaitinti ant vidutinės kaitros, iki beveik užvirs.
3.
Nukelti nuo kaitros, maišant suberti miltelius. Maišyti, kol visiškai ištirps.
4.
Išpilstyti į stiklines, kuriose patieksite. Palikti kambario temperatūroje, kol atvės ir susiformuos putos.
5.
Statyti į šaldytuvą kelioms valandoms, kol visiškai sustings.
Patarimai:
Jeigu norite lengvesnio ir greitesnio deserto - tiesiog išmaišykite pakelio turinį su 350 ml karšto vandens, kol milteliai ištirps. Išpilstykite į stiklines, palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje (putėsiai atsiskirs patys - nereikia nieko papildomai daryti). Perkelkite į šaldytuvą visiškai sustingti.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital