Autorius apie receptą:
Labai skanus, kremiškas Panna Cotta desertas. Apatinis deserto sluoksnis - kremiška, bet standi, savo tekstūra šiek tiek primenanti želė, pieno ir grietinėlės Panna Cotta, o
Labai skanus, kremiškas Panna Cotta desertas. Apatinis deserto sluoksnis - kremiška, bet standi, savo tekstūra šiek tiek primenanti želė, pieno ir grietinėlės Panna Cotta, o viršutinis - purūs, oringi putėsiai. Per kelias paruošiamas desertas susisluoksniuoja savaime, nereikia nieko papildomai daryti ir galėsite skanauti želė desertą su putėsiais viršuje. O jei norite dar greičiau - sluoksniuotas želė desertas su putėsiais vos per kelias minutes!
(...daugiau)(...mažiau)
LaMaistas.lt
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Į puodą (geriau storesniu dugnu, kad nesviltų) pilti pieną ir grietinėlę.
2.
Kaitinti ant vidutinės kaitros, iki beveik užvirs.
3.
Nukelti nuo kaitros, maišant suberti miltelius. Maišyti, kol visiškai ištirps.
4.
Išpilstyti į stiklines, kuriose patieksite. Palikti kambario temperatūroje, kol atvės ir susiformuos putos.
5.
Statyti į šaldytuvą kelioms valandoms, kol visiškai sustings.
Patarimai:
•
Jeigu norite lengvesnio ir greitesnio deserto - tiesiog išmaišykite pakelio turinį su 350 ml karšto vandens, kol milteliai ištirps. Išpilstykite į stiklines, palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje (putėsiai atsiskirs patys - nereikia nieko papildomai daryti). Perkelkite į šaldytuvą visiškai sustingti.