Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Gardiems pietums - sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys. Nesudėtingai paruošiamas ir labai skanus. Gardiems pietums - sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys. Nesudėtingai paruošiamas ir labai skanus. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva   kopūstų
600 gramų   avienos kumpio
4 vienetai   bulvių
200 gramų   sviesto
1 vienetas   svogūnų
1 sauja   lazdyno riešutų
1 vienetas   duonos
pagal skonį   rozmarino
pagal skonį   krapų
pagal skonį   aitriosios paprikos
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   šalavijo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Avienos kumpį apkepiname iš abiejų pusių po 3 minutes. Supjaustyti gabalėliais.
2.
Nuo kopūsto nuimame lapus, duoną supjaustome riekelėmis. Bulves supjaustome riekelėmis.
3.
Į kepimo indą dedame sviestą ir pradedame sluoksniuoti: dedame sluoksnį duonos, avienos, tuomet dedame sluoksnį kopūsto, sviesto, bulvių. Pabarstome druska ir pipirais. Dedame supjaustytą aitriąją papriką. Užberiame lazdyno riešutų, dedame dar vieną kopūstų sluoksnį. Užberiame prieskoninių žolelių, dedame bulvių sluoksnį, beriame riešutų. Viską uždengiame kopūsto sluoksniu, ant viršaus dedame sviesto. Užberiame prieskoninių žolelių ir šalavijo lapelius.
4.
Kepame su funkcija "Viršus - apačia" įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 minutes.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital