Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Gardiems pietums - sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys. Nesudėtingai paruošiamas ir labai skanus. Gardiems pietums - sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys. Nesudėtingai paruošiamas ir labai skanus. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva kopūstų
600 gramų avienos kumpio
4 vienetai bulvių
200 gramų sviesto
1 vienetas svogūnų
1 sauja lazdyno riešutų
1 vienetas duonos
pagal skonį rozmarino
pagal skonį krapų
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį šalavijo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Avienos kumpį apkepiname iš abiejų pusių po 3 minutes. Supjaustyti gabalėliais.
2.
Nuo kopūsto nuimame lapus, duoną supjaustome riekelėmis. Bulves supjaustome riekelėmis.
3.
Į kepimo indą dedame sviestą ir pradedame sluoksniuoti: dedame sluoksnį duonos, avienos, tuomet dedame sluoksnį kopūsto, sviesto, bulvių. Pabarstome druska ir pipirais. Dedame supjaustytą aitriąją papriką. Užberiame lazdyno riešutų, dedame dar vieną kopūstų sluoksnį. Užberiame prieskoninių žolelių, dedame bulvių sluoksnį, beriame riešutų. Viską uždengiame kopūsto sluoksniu, ant viršaus dedame sviesto. Užberiame prieskoninių žolelių ir šalavijo lapelius.
4.
Kepame su funkcija "Viršus - apačia" įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 35 minutes.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital