Karšti sumuštiniai su žalumynais, sūriu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 2
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Karšti sumuštiniai su žalumynais, sūriu ir pievagrybiais
@Shuttterstock
Autorius apie receptą: Greita, skanu ir labai paprasta paruošti. Greita, skanu ir labai paprasta paruošti. Sonata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 riekelės sumuštinių duonos
60 gramų mocarela sūrio (arba fermentinio, čederio ar kito mėgiamo)
4 šaukšteliai lydyto sūrelio (arba rikotos sūrio, kreminio sūrelio, varškės užtepėlės)
2 vienetai pievagrybių
1/4 vieneto svogūnų (nedidelio)
1 sauja špinatų
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Pievagrybius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūnus ir apkepti kelias minutes, tuomet suberti pievagrybius, iškepti.
3.
Špinatus stambiai suplėšyti. Mocarelos sūrį supjaustyti griežinėliais.
4.
Duonos riekeles ištepti lydytu sūreliu, ant dviejų riekelių uždėti po mocarelos griežinėlį, sukrėsti grybus, sudėti špinatus, uždėti likusį mocarelos sūrį ant viršaus ir uždėti po likusią duonos riekelę.
5.
Sumuštinius kepti įkaitintame elektriniame grilyje arba keptuvėje su išsilydžiusiu sviestu iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Sonata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Agne
2012-11-12 16:50
pvz mano vyras visada nulupa pievagrybius. as ne. ir taip, ir taip tinka :) ATSAKYTI
m
2010-10-19 13:59
nuo kada pievagrybius reikia lupti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital