Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
1 stiklinė | miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
50 gramų | sviesto | |
50 gramų | kreminio sūrio ("Philadelphia" tipo) | |
0.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
šiek tiek | druskos | |
Įdarui: | ||
250 gramų | vištienos krūtinėlės | |
200 gramų | pievagrybių (arba apvirtų miško grybų) | |
1 vienetas | svogūnų | |
šiek tiek | krapų (smulkintų) | |
šiek tiek | petražolių (smulkintų) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
Užpilui: | ||
2 vienetai | kiaušinių | |
70 mililitrų | pieno | |
70 mililitrų | grietinėlės, liesos (naudojau 15% ) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
100 gramų | sūrio (pabarstymui) |