Puikiosios keptos stintos

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptos stintos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pagaliau prasidėjo stintų sezonas! Ar ir Jūs jas mėgstate! Aš labai mėgtu ir kepu, kol yra. Pagaliau prasidėjo stintų sezonas! Ar ir Jūs jas mėgstate! Aš labai mėgtu ir kepu, kol yra. Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų stintos
0.5 stiklinės miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Stintas nuplauti, nusausinti, pagardinti druska.
2.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų. Kiekvieną stintą apvolioti miltuose, kad gerai jais apliptų.
3.
Stintas kepti didesnėje nei vidutinė kaitroje, po kelias minutes iš abiejų pusių, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital