Skanusis tortas "Paukščių pienas"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Skanusis tortas "Paukščių pienas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
3 vienetai kiaušinių
125 gramai miltų
125 gramai cukraus
5 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Pertepimui:
300 gramų cukraus pudros
5 vienetai kiaušinių baltymų
5 šaukštai vandens
15 gramų želatinos
Glajui:
150 gramų šokolado
100 gramų sviesto
Sulaistymui:
šiek tiek slyvų likeris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais, ir gerai išmaišyti. Dėti į orkaitę ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Iškepus padalinti į dvi dalis.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 10 minučių, kad išbrinktų. Po to pakaitinti ant garų vonelės, kad ištirptų ir palikti atvėsti.
3.
Pertepimui kiaušinio baltymus išplakti su cukraus pudra iki standžių putų. Vėliau plona srovele supilti želatiną ir atsargiai įmaišyti.
4.
Glajui sulaužyti šokoladą, sudėti sviestą ir viską ištirpinti garų vonelėje iki vientisos masės.
5.
Vieną padą dėti į tortinę, prieš tai sulaistyti slyvų likeriu, uždėti kiaušinio baltymo masę ir dėti į šaldytuvą 30 minučių. Kai sustings, uždėti antrą pado dalį, vėl dėti į šaldytuvą 2 valandoms. Užtepti glajų ir vėl palikti šaldytuve, kol sustings.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital