<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>1 kg vištų kepenėlių<br />
2 v. š. citrinų sulčių<br />
1 a. š. medaus<br />
3 - 4 v. š. augalinio aliejaus<br />
300 g svogūnų<br />
0,5 a. š. druskos<br />
Žiupsnelio pipirų<br />
3 - 4 lauro lapų</p>
<p> </p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais ir sudėti į dubenį. Tada sudėkite medų, supilkite citrinų sultis, gerai išmaišykite ir leiskite marinuotis, kol paruošite svogūnus.</p>
<p style="text-align: justify;">Pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (10 - 15 minučių). Išimkite iš keptuvės svogūnus.</p>
<p style="text-align: justify;">Į įkaitiną keptuvę su aliejumi sudėkite kepenėles ir apkepkite ant didelės ugnies. Susidariusias sultis šaukštu pašalinkite. Kepkite dar 6 - 7 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Sudėkite keptus svogūnus, visus likusius komponentus ir troškinkite 5 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite uždengus dangtį. Po 5 minučių vėl dėkite troškinti dar 5 minutėms ant mažos ugnies.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p> </p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)